Afdrukken

Op 26  februari 2016 heeft de ORS (Omgevingsraad Schiphol) besloten tot het uitvoeren van experiment Na 6 jaar ziet de werkgroep haar volharding bekroond. Lees meer op hun site en gebruik de volgende link: http://bit.ly/1fOVkYS

In het najaar start een experiment om de startroute van de Kaagbaan zodanig aan te passen dat deze minder hinder oplevert voor Leimuiden, een mooi resultaat van de werkgroep geluidshinder Kaag en Braassem Noord.
Komende tijd zullen meer details volgen op hun site.

.

Werkgroep Geluidshinder Kaag en Braassem Noord

De werkgroep "Geluidshinder Kaag en Braassem Noord" is in 2009 ontstaan als gevolg van toegenomen geluidoverlast van vliegtuigen doordat startroutes vanaf de Kaagbaan in zuidelijke richting verlegd waren.

De werkgroep streeft naar het doen reduceren van de geluidsoverlast door vliegtuigen in Leimuiden, binnen de gemaakte afspraken van het Aldersakkoord.

De werkgroep is vertegenwoordigd in diverse overlegorganen en middels de website www.kbgeluid.nl wordt regelmatig over de Schiphol ontwikkelingen gepubliceerd.

De werkgroep werkt nauw samen met de gemeente Kaag en Braassem en heeft regelmatig overleg met de behandelende instanties. Actualiteiten zijn te vinden op deze pagina.

Bewoners Aanspreekpunt Schiphol

Hier kunnen omwonenden terecht met al hun vragen en klachten over het vliegverkeer op Schiphol.
Meer informatie vindt u op hun website.
Bel 020 6015555 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geluid Schiphol  

Op de Algemene Ledenvergadering van de Dorpsraad Leimuiden van 15 april 2015 is de suggestie geuit om bewoners te informeren waar men allerlei relevante informatie over "Schiphol" kan vinden die van belang is voor onze leefomgeving in Leimuiden.

De presentatie die Rob Loekenbach heeft gegeven is hier te downloaden, mocht u hiervan nog geen kennis hebben genomen.

Hits: 5616