BRIDGEN: IEDEREEN KAN HET LEREN

Bridge is een van de boeiendste kaartspelen ter wereld, een denksport net als schaken en dammen. Iedereen, die het spel speelt, beleeft er veel plezier aan en je kunt tot op hoge leeftijd blijven bridgen.

Bridge ’86 Leimuiden biedt de mogelijkheid dit kaartspel onder de knie krijgen. Vanaf 16 januari geeft bridgedocent Koos Oskam een beginnerscursus volgens de methode “Bridge in een flits” bij partycentrum Keijzer, Dorpsstraat 30 te Leimuiden. De cursus bestaat uit 12 lessen, iedere maandagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur. Na de cursus in april kan men verder oefenen op de clubavonden, indien nodig met assistentie van de docent.  Dit alles voor € 65,- inclusief lesboek. Informatie en aanmelden bij Maria Straeter, tel. 0172 507233 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.nbbclubsites.nl/club/9041. Aanmelden kan zowel individueel als met partner.

 

ZOMERDRIVES BIJ Bridge '86 LEIMUIDEN

Bij Partycentrum Keijzer, Dorpsstraat 30 te Leimuiden, organiseert Bridge ‘86 iedere maandagavond zomerbridgedrives van 23 mei t/m 5 september, m.u.v. van 25 juli en 1 augustus.

Er wordt om 19.45 uur met spelen gestart en u kunt zich vanaf 19.15 uur aan de zaal inschrijven. De kosten bedragen € 4,- per paar.
Iedere maandagavond valt er voor de winnaars en twee andere te bepalen paren een fles wijn te verdienen. Ook beginners zijn van harte welkom, omdat er voor hen een aparte lijn is.

Informatie kunt u inwinnen bij Carolien Zeijlemaker, tel. 071 3313984 of via http://www.nbbclubsites.nl/club/9041.

 

Snertdrive 2016 georganiseerd door Bridge '86 Leimuiden

Datum: zondag 7 februari 2016

Op die dag houdt Bridge '86 in samenwerking met partycentrum Keijzer, Dorpsstraat 30 te Leimuiden een "snertdrive" met prijzen.
Deelname staat open voor ieder niveau, ook huiskamerbridgers en beginners zijn welkom.
De zaal is open vanaf 13.00 uur en er wordt om 13.30 uur met bridgen gestart. De uitslag en prijsuitreiking zijn ca. 18.00 uur tijdens de maaltijd.
De kosten bedragen € 35 per paar, inclusief maaltijd, kopje koffie/thee en hartig hapje.
U kunt zich aanmelden tot 1 februari via email bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch bij Carolien Zeijlemaker, 071-3313984.
Deelname is definitief na aanmelding bij een van bovenstaande contactpersonen en na ontvangst van het verschuldigde bedrag.


BRIDGEN om de KAAG en BRAASSEM CUP

Open Bridgetoernooi op zaterdag 21 november 2015

Bridgeclub Alkemade en Bridge '86 Leimuiden houden op zaterdag 21 november voor de achtste keer de open "Kaag en Braassemdrive" waar alle bridgeliefhebbers voor kunnen inschrijven.

De organisatie wil er graag een gezellige dag van maken, waarbij naast bridge vooral de nadruk ligt op de ontmoeting tussen spelers. Dat kan tijdens het spel, maar ook de lunch biedt hiervoor de gelegenheid.

Dit evenement op 21 november a.s. wordt gehouden bij Partycentrum Keijzer, Dorpsstraat 30 te Leimuiden en duurt van 10.00 tot 17.30 uur. De zaal is vanaf 9.30 uur geopend.
De kosten voor deze dag bedragen € 28, - per paar, inclusief lunch. Tot en met 13 november kunt u zich inschrijven bij Riet Akerboom, tel. 071-5018665 of op dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Uw deelname is definitief na ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.


BridgenTruus vd Meer

ONDERSCHEIDING VOOR TRUUS VAN DER MEER

Bij het neerleggen van haar bestuursfunctie bij Bridge ’86 Leimuiden heeft Truus van der Meer op 7 september een “kei” ontvangen van de Nederlandse Bridge Bond als waardering voor haar tomeloze inzet voor Bridge ’86. Zij kreeg de onderscheiding uit handen van Daniëlle Allard, voorzitter van het district Leiden van de bridgebond.

Truus is vanaf september 2005 actief geweest in het bestuur van Bridge ’86 Leimuiden. Deze taak heeft zij met hart en ziel vervuld. Zij is voor Bridge ’86 een echte “kei” geweest, o.a. bij het zoeken van invallers voor de competitie- avonden, bij het vinden van bridgepartners en nieuwe leden. Ook de populaire zomerdrives waren bij haar in goede handen.
Dat stilzitten niet voor Truus is weggelegd blijkt uit het feit dat zij in het organisatiecomité van de Kaag en Braassemdrive actief blijft. En zij blijft, tot grote vreugde van de deelnemers, ’s woensdags in Leimuiden vanuit het ouderenwerk bridgemiddagen organiseren in trefpunt “De Peppelhof”.
Kortom dit heeft er toe geleid dat de Nederlandse Bridge Bond haar met een “kei” heeft vereerd als bekroning op de buitengewone inspanningen die zij heeft geleverd als bestuurslid voor Bridge ’86 Leimuiden, voor de Kaag en Braassemdrive en voor de bridgemiddagen in de Peppelhof. Proficiat!