Kernen in hun kracht, samenwerking Gem. K&B en de dorpsraad.

Update 17 augustus 2019

Het laarzenpad staat on hold,

Het ommetje door het dorp, de polder in komt wellicht opnieuw aan de orde als Leimuiden West gereed is en de mogelijkheid van een voetpad/fietspad ontsloten op de Esdoornlaan nog eens opnieuw wordt bekeken in relatie tot andere ontwikkelingen, waardoor de weerstand bij de direct aanwonenden verdwijnt door hun directe betrokkenheid.

 

 Eerdere teksten

Het idee achter het project is in Leimuiden een of liefst twee wandelroutes te maken. De laarzen zijn nodig omdat de route drassig kan zijn.
Van de wandelpaden kunnen nog meer mensen genieten van ons dorp en mooie omgeving.
Eén route maakt een ommetje door het dorp de polder in en laat zo de mooie, groene plekjes zien.

De andere route loopt van buiten het dorp de Groote Heilige Geestpolder in en is geschikt voor een wat langere wandeling. Hier wordt in tweede instantie naar gekeken.

Op dit moment worden de routes verkend en wordt onderzocht wie de eigenaren van de percelen gelegen aan de geplande routes zijn. Na dit onderzoek zullen leden van de werkgroep contact opnemen met de grondeigenaren over de mogelijkheden. Belangrijk is dat zowel dorp als de grondeigenaren zo'n route waarderen en de realisatie steunen.

wandelparkje

Het project wordt vervolgd.

 


Heeft u misschien ook ideeën over dit project? Dan is het handig om daarvan op de hoogte te raken.
U kunt uw mening geven via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar u kunt ook nog aan het project meedoen, wat misschien nog wel leuker is. Meld u dan aan via het zelfde emailtje.