Wie zijn wij? Wat doen wij?

De Dorpsraad Leimuiden is een vereniging die op 5 mei 2014 is opgericht. De raad zet zich in voor de belangen van de bewoners en belanghebbenden en wil graag de onderlinge contacten met andere verenigingen, besturen en comités onderhouden. Dat geldt ook voor de contacten van burgers onderling en met de gemeente Kaag en Braassem, de provincie Zuid-Holland en het Hoogheemraadschap. En wat we met z'n allen bereiken, willen we ook zo houden.

Wilt u daar ook aan bijdragen? Dat kan, graag zelfs, onderaan deze pagina vindt u waar u zich kunt opgeven. Er zijn al veel leden voor en rond de oprichting lid geworden, maar wij zijn graag goed vertegenwoordigd. Hoe meer leden des te beter kunnen we met z'n allen de belangen van Leimuiden vertegenwoordigen. Dat is belangrijk. Wij hopen dat u dat ook vindt.

Aanvulling huidige situatie:

Helaas is het voltallige bestuur afgetreden in november 2018, hoewel een interimbestuur getracht heeft om de dorpsraad nieuw leven in te blazen gedurende 2019, is zij daarin niet geslaagd om diverse redenen, die elders zijn uiteengezet. Een aantal lopende zaken wordt nog afgehandeld voor de zomer, waarna de vereniging ook juridisch wordt opgeheven en uitgeschreven uit de KvK.

Bestuur op dit moment:

Willem Weijers is enige bestuurder vlgs KvK, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..lijsterbeslaanleeuwerik

 

 

 


Heeft u een opmerking over de website?

Stuur dan een email naar de: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..